Както знаете, първият самостоятелен концерт на култовата дет метъл група Asphyx ще се състои на 27 март.

Шоуто, в което ще участват румънските екстремисти Concurrency In Knowledge и софийската олдскуул дет метъл банда Hyperborea, бе преместено от Mixtape 5 в клуб Live & Loud.

Желанието на холандците да се срещнат с феновете си, да комуникират с тях и да вдигнат наздравици с всеки от публиката е закон за нас от екипа на Live & Loud и на драго сърце каним всички, които ще присъстват на концерта, да останат в клуба след шоуто в неделя за официално парти с цялата банда - ще имате възможност да видите музикантите потни, развълнувани и на сто процента себе си, уточняват организаторите.

За добрата музика ще се погрижи Тошо от Dimholt със специално подготвен сет. На партито ще присъства и специален гост от семейството на Asphyx, който също ще се погрижи за доброто настроение със свой стегнат подбор от песни. Концертът:

Concurrency In Knowledge 20.00 – 20.40
Hyperborea 21.00 – 21.45
Asphyx 22.00 -

Билетите са ограничени до 200 броя и са на цена 30 лв. Те могат да бъдат намерени на касите в Eventim в цялата страна (Office 1, Technomarket, Technopolis, "Пикадили", OMV, Usit Colours, магазин "Яко", "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", каса 3 на НДК), както и онлайн на: WWW.LIVEANDLOUD.NET
 В деня на концерта, ако има останали пропуски, цената им ще е 35 лв. Съветваме феновете да не чакат до последния момент за закупуване на билети.
 Лица под 18 години влизат единствено с родител или придружител и декларация за достъп на непълнолетни. Тя може те да бъде намерена тук.

Забранява се внасянето на аудио и видеозаписващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.
 Пушенето в клуба е строго забранено и лица,нарушили тази забрана, ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.

Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта.