Ози Озбърн (Ozzy Osbourne) тормозел дъщеря си, гонил приятелите ѝ, облечен само по долни гащи, а веднъж дори публично скъсал нейните прашки пред гостите ѝ.

Този и други подобни случаи описва дъщерята на певеца в новата си автобиография "Свирепо".

„Веднъж мама ми купи прашки вместо обичайните кюлоти. Още не бях успяла да им се нарадвам и баща ми започна да крещи: „Кели, ти прашки ли си обула, ма? Прашките са за курви.”, разказва Кели Озбърн.

„Излязох от кожата си. Той ме хвана и ми скъса прашките пред очите на приятелите ми от училище. Те стояха там с широко отворена уста и гледаха как това парче плат, не по-широко от конец за почистване на зъби, излизаше от дънките ми”, описва детайлно случката Кели.

„Умрях от срам и се разплаках. Мама беше наведена над мивката и викаше: „Ози, недей!”

Това не е единствената случка, в която Ози засрамил дъщеря си пред приятелите ѝ, но Кели твърди, че не му се сърди.

„Родителите са си родители и те те срамят нон стоп. На 13-я ми рожден ден баща ми толкова се беше напил, че гонеше всички из къщи, облечен само по долни гащи и военно кепе. Всичките ми приятели пищяха и бягаха наоколо. Беше голямо забавление”, разказва 24-годишната Кели в автобиографията си.

„Друг път пък татко се беше облякал като вампир и заключи приятелите ми в бараката в градината. Те се разреваха и мама трябваше да се обади на родителите им да дойдат да си ги приберат”, спомня си Кели