Организаторите на предстоящия концерт на Епика (Epica) в София ще гостуват на "Фрактура" довечера.

Специализираното предаване за рок и метъл музика ще подгрее с нови клипове и феновете на Чилдрън Ъф Бодом (Children Of Bodom), Сик Ъф Ит Ол (Sick Of It All) и Айрън Мейдън (Iron Maiden) преди изявите им в България.

Както MySound.bg вече огласи, финландските металяги ще люлеят столичната зала "Универсиада" на 19 април, американските звезди на хардкора ще свирят по покана на "Тангра Мега Рок" в парти център "4 км", София, на 7 април, а Брус Дикинсън и Ко. са сред хелдлайнърите на фестивала Sonisphere в хиподрума на Банкя през лятото.   

По "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на Гуано Ейпс (Guano Apes), Линкин Парк (Linkin Park), Issue 72 и Underoath.

Васко Катинчаров ще излъчи интервю със скандалните Mortiis (на снимката), както и една песен от шоуто им в София. Освен това ще си припомним какво каза Анди Дерис (Andi Deris) от Хелоуин (Helloween) за феновете си в България, издаде водещият.

Клипове и концертни песни на Whitechapel, Vanden Plas, Стратовариус (Stratovarius), Корпиклаани (Korpiklaani) и Праймъс (Primus) ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" от 24. 00 ч. в неделя с пълно повторение всеки петък от 00.30 ч.  

За повече информация - на:

www. myspace.com/frakturashow

www.facebook.com

"Фрактурa"