Билетите за концерта на Children Оf Bodom (Чилдрън Ъф Бодом) влязоха в продажба днес (15 април), точно в 13.00 часа, ексклузивно в мрежата на Ticketstream в цялата страна.

Alexi Laiho (Алекси Лайхо)и компания ще се срещнат отново с българските си фенове в столичната зала "Универсиада" на 13 ноември, сряда.

Местата, от които ще могат да бъдат закупени билетите, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, TBI credit, Orange, Техномаркет, "На тъмно", клуб "Строежа", бар "Петък", както и онлайн на www.ticketstream.bg.

Първите 100 билета са на специална промо цена от 35 лв. След изчерпване на количествата, пропуските ще се продават по 40 лв, а в деня на концерта, както и на място на входа на залата, цената им ще е 50 лв.

Children Оf Bodom, една от най-успешните финландски групи и легенди на мелодичния дет метъл, ще пристигне по покана на Phoenix Entertainment, със съдействието на Loud Concerts. Концертът в София е част от предстоящото турне на групата Halo Of Blood Over Europe 2013 година в подкрепа на дългоочаквания ѝ осми студиен албум "Halo Of Blood", чиято премиера ще бъде в началото на лятото. В метъл празника ще се включат и специални гости, детайли за които ще бъдат разкрити скоро.

Очаквайте подробности относно групите, които ще излязат на сцената преди Children Оf Bodom!

Бандата взриви родните почитатели през 2011 година