Дългоочакваният музикален фестивал за трибют банди Tribute Fest 2023 ще се проведе в столичната "Борисова градина" на 13 и 14 май.

Събитието ще събере на откритата сцена на Stroeja Open Air някои от най-добрите трибют групи от цялата страна - от алтернативен рок до гръндж и хеви метъл хитове, трибюти на Nirvana, Iron Maiden, Rammstein и други.

Феновете на световноизвестните банди ще се насладят на два дни, изпълнени с музика на живо, вкусна храна, напитки, предлагани от множеството стрийт фууд каравани на поляната на B:EAT. - незабравима атмосфера.

Независимо дали сте заклет фен на оригиналните изпълнители или просто обичате страхотна музика, този фестивал не е за изпускане. Не пропускайте шанса си да изпитате магията на музиката на живо, изпълнявана от някои от най-талантливите трибют групи в страната. Вземете приятелите си, припомнете любимите си парчета  и се пригответе музика и забавления без прекъсване. Този фестивал обещава да бъде преживяване, което никога няма да забравите. Tribute Fest 2023 е идеалното събитие за всеки почитател на музиката и обещава да бъде незабравимо начало на лятото, уверяват организаторите.

Билети - ТУК

Събитието във Фейсбук

Събитието в LinkedIn