За всеки желаещ, който посети концерта на The Bullets, ще има и подарък - 32 мм значка с ужасната маймуна на "Гоу Ситизън", които организират шоуто на гръцките рокаджиите в столичния клуб "Бекстейдж" утре вечер.

Очаква ви и страхотен мърчандайз с фланелки, дискове и значки от "On Stage Records" и Алей Син (Alley Sin), съобщиха още от екипа.

"Обещаваме ви шоу, което няма да забравите! Дължим ви го!", обещават гостите в интервю за списание "1", което можете да прочетеш - http://gocitizen.net/interviews/interview-the-bullets-2009-692.htm

Днес е последният ден, в който може да вземеш билет на цена 12 лв, от всички каси на "Ticketpro" ("Офис 1", "Пикадили", "Orange", "На тъмно" и др).
Утре в касите, а вечерта на входа на клуба билетите ще са на цена 15 лв.

Вратите отварят в 21.30. До започването на същинската част в 23.00 публиката ще бъде захранена с 500% рок-ен-рол от Longevi и Tiki Monk, след което, загряти до точката на кипене от българските банди - Дъ Ливингдед и Алей Син. Четете интервюто "2 в 1" с тях за "Go Citizen! Мagazine" - http://gocitizen.net/interviews/interviews-livingdead-alley-sin-699.htm

И разбира се ги чуйте:

The Livingdead - http://www.myspace.com/thesbjs

Alley Sin - http://www.myspace.com/alleysinbg

Играта за безплатни билети от миналата година остава в сила - късметлиите влизат без вход и сега.

Ето как се разви тя тогава - http://gocitizen.net/news/playtime-with-bullets-269.htm

и кои спечелиха - http://gocitizen.net/news/igra-bullets-winners-279.htm

Лица под 18 години ще бъдат допускани само с придружител.

Носете си личните карти, препоръчаха още организаторите.