Българските хардкор пионери Ласт Хоуп (Last Hope) ще бъдат гости в студиото на "Фрактура" довечера.

Музикантите ще представят новия си албум. Както MySound.bg вече извести, дискът "More Than Ever" ще бъде презентиран с концерт-промоция в столичния клуб Mixtape 5 на 11 май. В две поредни издания на "Фрактура" зрителите ще имат шанса да спечелят билети за предстоящия Loud Festival и лична среща със Symphony X, Соулфлай (Soulfly), Annihilator и У.А.С.П. (W.A.S.P.)

В специализираното телевизионно предаване за рок и метъл ще бъде направена премиера на новите клипове на Moonspell, Architects, Dragonforce и Van Halen. Ще бъде излъчено интервю с (hed) p.e.(на снимката: фронтменът Джаред Гомес (Jared Gomes) с водещия Васко Катинчаров), както и две песни от шоуто им в София. Освен това ще си припомним какво разказа Max Cavalera за новия състав на Соулфлай и какво се случи на последния концерт на Таря Турунен (ТarjaTurunen) на родна земя.

Клипове и концертни песни на на Marilyn Manson, Sepultura, Napalm Death, Пантера (Pantera), Enthrallment, Atrocity, Alter Bridge, Eisbrecher и Overkill също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24.00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00.30 ч.    

Още - на:

www.facebook.com

Фрактурa – ТВ предаване за рок и метъл