Утре София ще бъде разтърсена от дългоочакваното шоу на Whitesnake.

Както MySound.bg нееднократно писа, легендите на рока пристигат у нас по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" за много специален концерт, част от суперуспешното турне The Purple Tour. Заедно с класиките "Is This Love", "Here I Go Again" и много други, ще прозвучат и нови версии на суперхитовете от трите велики албума на Deep Purple – "Burn", "Stormbringer" и "Come Taste The Band", в които пее Дейвид Ковърдейл.  

Входовете на "Арена Армеец" ще бъдат отворени в 18.00 ч. По същото време ще бъде затворено движението по бул. "Асен Йорданов". След 19.00 ч. за улеснение на многобройните рок фенове ще може да се паркира и на самия булевард в платното от страна на залата.

Поради повишени мерки за сигурност пропусквателният режим на концерта ще бъде по-бавен. Съветваме феновете да дойдат по-рано, за да не пропуснат началото на концерта. Супергрупата The Dead Daisies ще се качи на сцената броени минути преди 20.00 ч.и ще свири малко над половин час. Очакванията са Дейвид Ковърдейл и компания да се появат около 21.00 ч. като шоуто продължи около два часа.

Интересът към концерта на Whitesnake у нас надмина всички очаквания, не крият организаторите. Феновете на великолепната петорка тръпнат в очакване да чуят най-големите хитове на своите идоли.

Преди хедлайнърите ще удари супергрупата The Dead Daisies. Основаната през 2012 банда включва някои от най-добрите рок музиканти. Сред тях са басистът Марко Мендоса, свирил с Thin Lizzy и Whitesnake, китаристът Ричард Фортъс (Guns N’ Roses и Thin Lizzy) и клавиристът Дизи Рийд – музикантът с най-продължителна кариера в Guns N’ Roses.

Благодарение на звездния състав, разбиващото шоу и звука на класическия рок-ен-рол, бандата може да се похвали с милиони фенове по целия свят.