Популярният столичен клуб RockIt става на две години утре, 12 декември.
 
Светльо Хиподилски, Звезди, Кольо от Обратен ефект и Милена ще са атракцията на купона с блекджек, безплатна бира и секси танцьорки.

Светльо и Милена Славова ще изпълнят по няколко парчета специално за почелите рожденика. Освен тях двамата на сцената ще се качат още актуалният от клубната сцена шоумен Пецко, както Звезди и Кольо ( Обратен ефект). Тъй като столичният кмет г-жа Йорданка Фандъкова е сред почитателите на рока и е гостувала още на откриването на бара, към нея е отправена официална покана, но все още не е сигурно дали ще има време да уважи събитието.

Очакват се много звезди от рок сцената - музиканти от групите  Остава, D2, Тома с половинката му Албена Михова, Мери Бойс Бенд, Денис Ризов и много други. Навсякъде в заведението ще има сексапилни танцьорки, които са обещали да се раздадат докрай на фона на жиците. А какво е рок купон без бира? Rock It и "Каменица" ще почерпят гостите с питиета, а още с влизането всички ще получат уелкъм дринк. По време на купона ще се играе и блекджек, а за победителите са осигурени награди от добрия стар Jack Daniels.

За кулминация на вечерта са подготвени атрактивна торта и фойерверки.