Шведската банда Trail Of Murder ще представи на живо дебютния си албум "Shades Of Art" в столичния клуб Rock It на 15 май.
 
Изявата е част от европейското турне на групата и е с начален час 21.00 часа, информираха организаторите на концерта BGTSC.

Виртуозните Urban Breed (Project Arcadia) и Pelle Åkerlind (Morgana Lefay) също ще участват в събитието. В репертоара за вечерта влизат освен целият диск "Shades Of Art", също така и песни от периода на Ърбън в Tad Morose и Bloodbound, а и кавъри на известни метъл класики.

Събитието е с начален час 19.00 часа и цена на пропуските от 12 лева на предварителна продажба. В деня и на мястото на събитието ще се предлагат по 16 лева.

Билети се продават на сайта Еventim.bg и мрежата в цялата страна - Germanos, Ofice1Superstore, OMV, Usit Colours, магазини На тъмно, Metal Heaven, магазин Яко, Пикадили, ESPO Group, Orange, Техномаркет, Мултирама, Outlet Alex, НДК и много други.
 
Trail Of Murder е създадена като проект между Urban Breed и Daniel Olson, като присъединяването на Pelle Åkerlind се е получило съвсем "органично" предвид  познанството и съвместния опит, който имат с Urban от преди. И според тримата това е групата, от която са имали нужда винаги, и в потвърждение на това е и появяването на невероятно добрия проект “Shades Of Art”, миксиран от магьосника Jonas Kjellgren (Sonic Syndicate, Scar Symmetry).

В момента формацията е в състав: Urban Breed – вокал и настоящ фронтмен на Project Arcadia, бивш певец на Bloodbound и Tad Morose; Pelle Åkerlind - ударни, свири към днешна дата в Morgana Lefay и Bloodbound; Daniel Olsson –  китара, бивш китарист на Tad Morose; Hasse Eismar –  китара, работили и преди с Pelle Åkerlind; Johan Bergkvist – бас, самопредложил се в пост на Hasse във Фейсбук, получил и оползотворил шанса, даден му от групата.

Обръщение на Urban Breed към българските фенове във връзка с предстоящия концерт:

http://www.youtube.com/watch?v=XjiCBxkURgQ