Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство Addix, в чийто пребогат каталог се появи книгата на Джо Лейдън "Мъстейн налице". Двама от вас получават получават уникалния шанс да се сдобият с автобиографичната творба. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой е предпочитаният от Дейв Мъстейн фронтмен на AC/DC - Брайън Джонсън или покойният Бон Скот?

Крайният срок е 13.00 часа на 19 февруари, сряда.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Dave Mustaine

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Щастливците ще получат известие как точно книгата да стигне до тях.

Рубриката ни "Спечели с MySound.bg" продължава, но шансът е на страната единствено на активните и любознателните!

Успех на всички!*
 
Ограбено, кратко детство? Налице.
 
Малтретиращ родител алкохолик? Налице.
 
Умопобъркваща религиозна смесица (в моя случай – крайностите на Свидетелите на Йехова и сатанизма)? Налице.
 
Алкохолизъм, наркозависимост, клошарство? Налице, налице, налице.
 
Отчайващи професионални и артистични спънки? Налице.
 
Възстановителна клиника? Налице (горе-долу седемнайсет пъти).
 
Близки срещи със смъртта? И това е налице.

Дейв Мъстейн, смятан от мнозина за един от кръстниците на траш метъла, почти еднолично полага основите на стил, продал мултиплатинени албуми и изстрелял Мегадет и Металика на звездния небосклон. Мъстейн оставя след себе си музикално наследство, описвано с всевъзможни епитети: от "трогателно" и "дълбоко" до "гневно" и "иронично". През годините Мегадет са получили девет номинации за наградите "Грами", една от които отвоюваха преди три години, имат шест сертификата за платинени албуми.

Бандата - сред флагманите на световната тежка музика, е основана в Сан Франциско през 1983 година. Лице на формацията е нейният създател и основен композитор, забалежителният Дейв Мъстейн. Заедно с Металика, Слейър и Антракс, Мегадет образуват т.н. "Голяма траш четворка". За своята над 30-годишна кариера групата издава 15 студийни албума, реализира над 50 милиона продажби на пет континента, изнася десетки суперуспешни турнета и печели заклети фенове в цял свят. Сред  най-великите траш парчета за всички времена завинаги ще останатзнаковите  "Symphony Of Destruction", "Hangar 18", "Peace Sells", "Rust In Peace...", "Holy Wars... The Punishment Due" и още много други, подписани именно от мaшината Мегадет.

Джо Лейдън е журналист и писател, носител на множество отличия, автор на повече от 30 произведения, които се радват на широк интерес.

Както е известно, Дейв Мъстейн води славната дружина за съвместен концерт с Five Finger Death Punch и нашите Odd Crew в столичната зала "Арена Армеец" на 22 февруари.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.