Любимата ви рубрика "Cпечели с MySound.bg" продължава.

Предложението отново идва от нашите приятели "София Мюзик Ентърпрайсис", по чиято покана легендарната банда Дийп Пърпъл (Deep Purple) ще свири в Пловдив.

Както е известно, британските класици на рока нас ще представят хитовете си дотук, както и парчета от своя чисто нов албум" Now What?!" по случай 100-годишния юбилей на най-стария футболен клуб у нас - "Ботев", на 3 юни.

Имената на цели четирима късметлии ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Кой по ред студиен албум в дискографията на Дийп Пърпъл е "Now What?!"

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Deep Purple

Очакваме до 23.00 ч. на 29 май, сряда.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Концертът ще се проведе на стадион "Христо Ботев" от 20.00 часа на 3 юни.

Ветераните трябваше да свирят на стадион "Пловдив", но технически проблем със съоръжението до Гребния канал стана причина за промяна на мястото, огласиха от "София Мюзик Ентърпрайсис".

Непроменени остават датата и часът на събитието - 20.00 ч., 3 юни. Вече закупените билети не се нуждаят от презаверяване. Ценовите категории на пропуските и позиционирането им спрямо сцената на стадион "Христо Ботев" ще бъде абсолютно идентично с това на стадион "Пловдив".
 
Дийп Пърпъл - групата оставила трайна следа в историята на рока, поема на поредното световно турне - този път в подкепа на албума "Now What?!", който излезе на 26 април. Дискът съдържа 13 песни, които са първи нов материал на състава след издадения през 2005 проект "Rapture Of The Deep". Това ще е четвърти албум, в който като китарист се изявява Стив Морз (предпоследен на снимката вдясно), и трети за кийбордиста Дон Еъри. Изявата на една от най-значимите рок групи с кариера, простираща се над четири десетилетия, ще е своеобразен поклон пред изключителната публика на "Ботев".

По време на бележитата си кариера британските музиканти са продали над 100 милиона албума по целия свят. Емблематичните им хитове като "Smoke On The Water", "Highway Star", "Space Truckin", "Hush", "My Woman From Tokyo", "Perfect Strangers" и "Knocking At Your Backdoor" са любими на няколко поколения, а музиката им оказва огромно влияние върху групи като Металика, Аеросмит, Бон Джоуви, Айрън Мейдън и Джудас Прийст.

През 2007 формацията получи специална награда за продажбата на над 150 000 билета във Франция за 40 изяви в страната. През март 2011 рокаджиите посетиха Русия за осми път, където бяха поканени да свирят лично за президента Дмитрий Медведев.

Групарите бяха номинирани през октомври 2012 за The Rock Аnd Roll Hall Of Fame’s Class на 2013.