Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство Addix, в чийто каталог се появи книгата на Марк Еглинтън "Джеймс Хетфийлд - вълкът от Metallica". Един от вас получава уникалния шанс да се сдобие с екземпляр от луксозното издание. Името на късметлията ще бъде изтеглено на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой е първият инструмент на Джеймс Хетфийлд?

Пишете на ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ James Hetfield

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Крайният срок за участие е 03.00 ч. на 13 март, сряда.

Успех на всички!*

"Джеймс Хетфийлд - вълкът от Metallica" е поредното изкушаващо четиво в меломанския каталог на издателство Addix.

Книгата на Марк Еглинтън има за цел да утвърди мястото на Джеймс Хетфийлд в пантеона на великите рок музиканти. Дори ако не сте голям фен на Metallica, разказът ще ви бъде увлекателен от човешка гледна точка. Ще се потопите в света на Хетфийлд, който ще ви заинтригува.

Авторът е събрал обширен масив от уникални интервюта, проведени с преки свидетели на събитията и ключови фигури в живота на Хетфийлд. По този начин Еглинтън създаде първата изчерпателна биография на титаничния вокалист на MetallicaДжеймс Хетфийлд.

Прелюбопитното четиво е от 265 страници.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.