Както обещахме: любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Насред центъра на лятото и отпускарския сезон предприемаме акция, чиято благородна цел е да осигури за най-знаещите фенове страхотни книги, след прочитането на които те ще станат още по-...знаещи, по-светнати.

А вероятно и още по-големи фенове.

Каузата е тотално подкрепена от няколко издателства, доказали любовта си съм читателите (меломаните) и продължаващи - въпреки спечената пазарна ситуация, да рискуват с четива, които разглеждат най-големите имена на банди и/ли отделни изпълнители в музикалната история изобщо. Този път обаче предлагаме на вашето внимание не само творби, посветени на известни групи и солови артисти, а и книги, чиито автори са от музикалния бранш. Очаквайте произведения на оригинали, представящи различен саунд, но и несравними като светоглед и натюрел.

Няма и месец след Sofia Rocks 2011, издателство Addix и MySound.bg предоставят уникална възможност двама от вас да се сдобият с екземпляр от книгата "Историята на Judas Priest".

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията.

Единственото, което трябва да направите, за да пробвате своя шанс, е да отговорите правилно на следния въпрос до 16.00 часа на 8 август.

Кой е авторът на книгата "Историята на Judas Priest"?

Очакваме на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Judas Priest

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, можете да откриете MySound.bg!

Успех на всички!

Пълната история на боговете на метъла разказва за ранните им години, техния апогей, срива през 90-е, преоткриването им през 1996, след оттеглянето на Роб Халфорд, както и за завръщането му "у дома" през 2003.

"Историята на Judas Priest", както и другите книги на издателство Addix, се продават в книжарниците на "Хеликон", "Буктрейдинг" и Ciela.

Онези, които искат да поръчат по интернет, могат да го направят на www.addix.org. В цените на всички творби от каталога е включена и безплатна доставка с куриер.

При поръчка отбележете във формуляра: доставка със "СтарПост", като цената на доставката няма да бъде поискана от куриера.