Както обещахме, специалното коледно-новогодишно издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство Addix, в чийто каталог се появи "Sabbath Bloody Sabbath" (корицата на снимката). Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с интригуващата книга на Джоел Макайвър. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича риалитито по MTV, с което фронтменът на Блек Сабат Ози Осбърн и съпругата му Шарън придобиха култов статут и се превърнаха в любимци на Америка?

Крайният срок е 15.00 часа на 15 декември, неделя.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Sabbath Bloody Sabbath

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Успех на всички!*

"Sabbath Bloody Sabbath" на Джоел Макайвър е поредното меломанско издание в каталога на Addix.
 
Творбата e дълго и вълнуващо пътуване, което започва от 1969 година със съпътстващи кризи, конфликти и възходи на групата до наши дни. Многобройните разкази, спомени и факти, споделени от всички хора, които са били преки свидетели на събитията около Sabbath, превръщат тази книга в ценна за всеки фен. 444 страници!

Джоел Макайвър е автор на книгите "Истината за Metallica", "Кървавият райх на Slayer" и "To Live Is To Die", издадени на български език от Addix.

"Спечели с MySound.bg" продължава, но шансът е на страната единствено на активните и любознателните! Екипът ни ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефонни номера, за да уточни получаването на наградата.  

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.