Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg продължава"!

Още незавършило предишното й издание - за ЛИЧНА СРЕЩА с Анайълейтър (Annihilator), нашите приятели и партньори Loud Concerts, организиращи първото издание на Loud Festival, излизат с поредно изкушаващо предложение: един от вас получава уникалния шанс да се сдобие с маркова тениска с логото на събитието.

Както нееднократно ви осведомихме, металиадата ще се състои в парка до Терминал 2 на летище София на 2 и 3 юни.

Името на късметлията ще бъде изтеглено в редакцията на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Коя бе първата обявена група в афиша на Loud Festival 2012?

Очакваме до 20.00 ч. на 31 май, четвъртък.

Пишете на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Loud Concerts

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Интересна инициатива са предприели Ecopack, "Бъдеще Сега" и Loud Concerts: бира за смет по време на събитието.

Поддържането на чистотата на местата на провеждане на концерти винаги е едно от основните препятствия, пред които са поставени организаторите - коментират Loud Concerts. Именно затова са си поставили за цел да запазят парка чист и да стимулират феновете на тежката музика да допринесат за опазването на района.

Ще бъде изграден специален приемен пункт за разделно събиране на отпадъци, а навсякъде във фестивалната зона могат да бъдат намерени чували за боклук. Всеки, който предаде пълен чувал, ще получи жетон за безплатна бира. Tова е възможност за посетителите да бъдат отговорни и полезни към природата.

Стандартните билети за Loud Festival 2012 са на цена от 55 лв. за еднодневен пропуск, а двудневните са по 99 лв. Те могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и онлайн чрез www.eventim.bg. В деня на събитието и на място ще са с 10 лева по-скъпи. Феновете, които предвиждат да пристигнат с палатка, могат да се сдобият с комбиниран билет на цена от 104 лв., който предоставя двуднeвен достъп до фестивала и място за палатка в къмпинг зоната.

Както припомнихме по-горе, все още може да спечелите ПЕРСОНАЛНА СРЕЩА с Анайълейтър (стига вече да имате билет).

Верни на меломанията във всичките й проявления, предоставяме шанс за почитателите на джаза - трима от тях ще се сдобият с безплатен (ДВОЕН!) пропуск за концерта на Шай Маестро трио (Shai Maestro Trio) в Sofia Live Club на 29 май, организиран от "Кантус Фирмус" и Класик FM радио.