"Геройското" видео на рок идола на България ще влезе в "MTV" тази събота и то в специална версия – цензурирана, според изричните изисквания на музикалния гигант.

"MTV" помолиха продуцентите на Тома "Вирджиния Рекърдс" да направят нова версия на клипа, в която някои сцени са променени или изцяло премахнати.

За световната телевизия неприемливи се оказаха кадрите, в които жена яростно реже нарове с мачете – за тях това е потенциална демонстрация на насилие, както и кадрите, в които латернаджия изпуска кълбета дим.

Новата "MTV" версия на "Герой" е в програмата "World Chart Express" тази събота (21 февруари) от 10:00 часа, българско време. Предаването се повтаря в неделя от 20:00 часа и във вторник от 18:00 часа, наше време.

В момента Тома репетира усилено със своята нова банда и се готви за масивно клубно турне, на което ще представи пред феновете на живо дебютния си солов албум "Герой".

Обиколката на рок героя ще включва 10 български града и култови за рок музиката места.

Рок турът ще стартира през пролетта.

Напомняме, че наскоро ръководството на "MTV" направи проблем и на Миро, заради сексуален контекст в последния му клип "Губя контрол когато".