Премиера на новите клипове на Godsmack, Revolution Saints, Butcher Babies и Hatesphere предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 5 март.  

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Loic Rossetti (The Ocean) (вдясно на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Ensiferum за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две класически концертни изпълнения на Pantera и репортаж от финландския фестивал Knotfest Finland.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с Doro, ще видят как Jeff Scott Soto прави кавър на Yngwie Malmsteen, класическата песен ще бъде на Scorpions, в Exotic ще бъдат представени Vulvodynia, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Cannibal Corpse в България през 2015 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Visions Of Atlantis, Pyramaze, Veil Of Maya, Warkings, Beck и MetalX също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

За повече информация посетете: www.facebook.com
"Фрактурa"/Fracture TV Rock Show