Афтърпарти ще се развихри в столичния клуб "Строежа" след концерта на Джая Дъ Кет (Jaya The Cat) в "R.B.F."от 20.20 ч. довечера.

С кратки сетове ще се включат фронтменът Джеф Лагадек (Geoff Lagadec) и басистът Jeroen Kok в другото си амплоа на селектори - Massive Revenge In Paris & Deejays J-Bone, като стиловете ще варират от реге и дъбстеп през пънк и рага до джънгъл и други.

Въпреки затруднения все още въздушен трафик, няма никакви проблеми за осъществяването на събитието, успокоиха организаторите.

Джая Дъ Кет са в заключителна фаза от балканското си турне, като датата в България е предпоследна. Съпорт от наша страна за изявата им са ДъПомориънс (The Рomorians ). Изпълненията на двете групи ще бъдат записани на живо, като клипчетата впоследствие ще се разпространяват свободно в Интернет. За целта в помещението ще бъдат инсталирани 5 видеокамери.

Вратите на клуба отварят от 19. 30 ч., а концертната част стартира в 20.30.

Билети за събитието все още могат да бъдат закупени на цена от 20 лв. в мрежата на "Тикетстрийм" - верига магазини "Офис 1", "М-тел", "Техномаркет", "На Тъмно", "Ориндж", както и в клуб "Строежа".

Входът за афтърпартито е свебоден!

Още - на: www.stroeja.com