Поредното издание на любимата ти рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе ЛИЧНО от нашите приятели Crashbrake (Крашбрейк), премиерата на чийто пробивен дебютен албум "Hail To The Anonymous" се състоя в началото на годината.

След като двама се сдобиха с ОРИГИНАЛЕН екземпляр от диска, други двама получиха шанса да се облекат с уникален ти-шърт с логото на актуалната българска модърн метъл формация (на снимката)! Моделът е от специална ЛИМИТИРАНА серия само за най-доказаните фенове и е предназначена предимно за продажба извън страната.

Имената на късметиите бяха изтеглени сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

През коя година дебютира групата Crashbrake?

Правилното е: 2011.

Честито на Андрей Ралчев и Богдан Тодоров.

Заради страховитите костюми и маски, с които излизат на сцената, американски медии определиха българските групари Crashbrake за "Неоновите рицари от Европа".

"Hail To The Anonymous" предлага 10 песни. Албумът е достъпен в  мрежите за онлайн стриймване и даунлоуд iTunes, Amazon MP3, Spotify, Deezer, Rhapsody, Juke, Rdio, Xbox Music и Sony Music Unlimited.


"Можеш да пускаш Крашбрейк и в чужбина. Без капка свян. Не само заради супер "тлъстия" и кристално чист студиен звук, открояващ както метализирания готик, така и алтърнатив хип-хоп резачката, но и заради изненадващото ниво на музикална усложненост и компетентност. "Лош мадърфакър он файър", произнесе се маститата критика.

Междувременно, все още може да тестваш късмета си за ОРИГИНАЛНО копие от ЛИМИТИРАНИЯ първоначален тираж на диска на D2 "Феникс".

Виж как ТУК!

Успех на всички!