Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Софи Маринова се отказа от Пей с мен!


Софи Маринова се отказа от Пей с мен!

5335

Изненадващо за всички Софи Маринова реши да напусне "Пей с мен" снощи вследствие на излъчения видеоматериал в шоуто миналата сряда, когато всички зрители видяха как именитата фолк изпълнителка е гласувала с двойка срещу колежката си Десислава.

Според продуцентите на Софи видеото е уронило престижа на звездата.

Може би най-изненадана остана дуетната й половинка Стефани, която научи новината на сцената преди очакваното съвместно тяхно изпълнение на “Ветрове”.

За съжаление, правилата в “Пей с мен” не позволяват Стефани да продължи участието си.

Може би по ирония на съдбата, жребият определи първи след неслучилото се изпълнение на Софи Маринова и Стефани на сцената да излязат Ивайло Гюров и Яница, които изпяха легендарната песен на група Сигнал - “Сбогом с помощта на Данчо Караджов.

Това постави началото на голямото надпяване с песни в стила на конкуренцията.

Кали и Милен представиха “New York” на Франк Синатра, изпята преди време от Камелия Тодорова, а звездата Любо и партньорката му Надежда “откраднаха” дуетното парче на Десислава и Азис - “Жадувам”.

За ужас на рок феновете Наско и Ива пяха “Lepi Grome Moi” на Цеца, а “Ще избягам ли от теб” попита Павел Михов своята дуетна звезда Каролина Гочева, докато Миро трескаво се подготвяше за собственото си изпълнение.

Маргарита Хранова и Севинч Ибрахим се представиха с хита на Софи МариноваОстани”, а "Soldier of Fortune" на Дийп Пърпъл, но в изпълнение на Орхан Мурад и Ива Иванова, върна много зрители към бурните им младини.

Тони Димитрова и Анжело “поздравиха” лидера на силните мъжки сърца Слави Трифонов със собствения му хит “Жива рана”, а “Ку-Ку бенд” свириха все едно са на турне.

Камелия Тодорова и Даниел Каймакоски, заедно с една мечка кючекчийка, но не от тези, които Бриджит Бардо защитава, развеселиха и публика, и зрители с “Чшайе Шукарие”.

В ново амплоа и този път за ужас на фолк феновете, Десислава и Мелинда разтърсиха залата с “Bring Me To Life” на американската готик-метъл група Евънесънс.

Миро този път като че ли си знаеше текста на “Mojot Svet”, която изпълни заедно с малката Дивна и определено зарадва Каролина Гочева – титулярната изпълнителка на македонския хит.

Атрактивния модел Диляна Попова беше вестителката на новата задача за останалите с един по-малко дуети: “Пей с мен рок”.

В самия край на концерта музикалният продуцент на “Пей с менЕвгени Димитров обяви, че въвежда нови правила за финалния етап на шоуто.

След десетия по ред концерт, който ще се излъчи следващия понеделник – 19 май, в сряда следващата седмица ще бъдат обявени дуети-водачи на две полуфинални групи.

Водачите ще са първият и съответно вторият дует в генералното класиране. Те ще получат правото да изберат един след друг с кои от останалите дуети да сформират полуфинална група.

Така изпълнителите ще бъдат разделени на две, защото по време на двата полуфинални концерта – на 26 май и на 2 юни, шест дуета ще пеят по две песни от две музикални теми.

Едната музикална тема ще бъде избирана от водачите на полуфинална група, и това ще бъде тяхната основна привилегия, а втората музикална тема ще бъде избирана от продуцента на "Пей с мен".

След всеки от двата полуфинални концерта, последните два дуета в генералното класиране автоматично ще отпадат. Това означава, че два дуета ще си тръгнат в сряда на 28 май и още два в сряда на 4 юни.

На 9 юни ще бъде излъчен финалният концерт в "Пей с мен", до който ще достигнат осем дуета.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички