Bebel Gilberto идва с музикално послание от Дилма Русеф


Bebel Gilberto идва с музикално послание от Дилма Русеф

3421

На специално музикално послание от Бразилия ще се наслади българската публика на концертите под наслов "Една вечер с Бебел Жилберто".

Както MySound.bg своевременно огласи, те ще състоят в летния театър на Варна на 11 август (събота) и на 12 август (неделя) в Лозенец, в "Залива на делфините", къмпинг "Юг".

Певицата, която идва у нас по покана на EventEase, е едно от най-големите бразилски съкровища и доказателството за това е подкрепата на правителството на новия президент на страната – Дилма Русеф (Dilma Rouseff), което тази пролет спонсорира национално турне на певицата с колосалната сума от близо 2 милиона бразилски реала (около милион евро).

На концертите си у нас Бебел Жилберто (Bebel Gilberto) ще зарадва българската публика с изпълнения от последния си студиен албум "All In One" (2009), както и с най-добрите ѝ песни от "Momento" (2007), "Bebel Gilberto" (2004) и "Tanto Tempo" (2000), за които знойната вокалистка получи шест номинации за "Грами"(Grammy). Причината за тях е неповторимият микс от самба, бразилски джаз, класически латино мотиви и запазената ѝ марка – електронна боса-нова.

Пред родните медии певицата сподели, че следващият ѝ проект със заглавие "Dreams" ще говори за човешките взаимоотношения и поведение и че специално за българската публика е подготвила изненада – парче от предстоящия си албум!  

Бебел, чиито композиции са част от саундтрака на един от най-популярните филми от последното десетилетие - блокбъстъра с Джулия Робъртс "Яж, моли се и обичай", сподели, че личната ѝ матра е "Живей, чувствай и се наслаждавай". Точно това ще получи и публиката на концертите  – романтична, емоционална и мечтателна вечери, в съпровод на морския бриз и шума на вълните.

Билети "Ранно пиле" на цена 30 лв. са пуснати вече за продажба в мрежата на Eventim.bg ("Офис 1", "Германос", "Пикадили", "Технополис", ОМВ и други).

Пропуски на промоционална цена се предлагат и на касите на летния театър и Двореца на спорта във Варна, както и от барa на Hacienda Beach и рецепцията на хотел "Морско конче" на къмпинг "Юг".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички