Notte Medievale и KsAN със съвместен концерт. Древното зове в столичния клуб Live & Loud
Vrani Volosa специални гости на Ihsah, Radiogeist откриват за Mono Inc. в Пловдив
Керана и Космонавтите представят официално новия си албум "Октант"
Reverend Beat-Man със специален концерт за Деня на София
Мария Илиева обяви предстоящ световен проект на финала на турнето си "100 причини"
Orphaned Land отново в България след 11 години, удрят заедно със Science Of Disorder, Lone Survivor и Nest Of Plagues
Турнето "Световното кино в музиката" на Хилда Казасян и Плевенската филхармония продължава. Виж къде и кога
Без Monument Оf Misanthropy на концерта на Belphegor и Malevolent Creation този четвъртък
Британците The Singing Loins откриват есенния сезон на "Аларма Пънк Джаз"
Дни до юбилейния концерт на Андреа Бочели. Виж с кои изключителни гости излиза на стадион "Васил Левски"
14 нови песни се състезават в ХIV-ото издание на фестивала за поп и рок музика "София 2024"
Тежко се задава концертът на Ildaruni

Becks раздава билети и бекстейдж пасове за Spirit Of Burgas 2010


Becks раздава билети и бекстейдж пасове за Spirit Of Burgas 2010

8778

Месец преди едно от най-горещите предстоящи събития –  "Spirit Оf Burgas" 2010, марката "Beck’s" - основен партньор на фестивала, вече е подготвила за феновете горещи музикални провокации.

Брандът ще бъде неизменен „хедлайнър” по време и на трите фестивални вечери и стартира раздаването на награди, които ще нажежат до максимален предел очакването на срещата с имена като Дъ Продиджи (Тhе Prodigy), Аpollo 440, Евърласт (Everlast) и Ънкъл (Unkle) и още куп музикални величия, които ще гостуват на бургаска сцена.

В избрани заведения в София, Варна, Пловдив и Бургас тече промоция на "Beck’s" до 31 юли. Тя дава възможност на всеки, поръчал "Beck’s" 0,5 л. да получи скреч карта. Всяка една от тях гарантира една от следните награди – билет за събитието, кожена гривна – неизменна част от модерния лайфстайл, и още една бира, получена по време на събитието.

Билетът за фестивала е тридневен и ще осигури достъп на печелившите до всички седем сцени, на които ще забият повече от 100 изпълнители от световната и българска сцена между 13 и 15 август.

В допълнение към всички тези награди, логото предоставя и още една - бекстейдж пас. Той ще гарантира уникалния за всеки музикален маниак шанс да надникне зад кулисите на грандиозното събитие. Пропускът ще направи печелившите фенове свидетели на всичко това, което се случва преди именитите гости да забият на сцените.
 
Единственото условие този пас да бъде спечелен, е всички фенове на "Beck’s", които вече са получили скреч карта, да регистрират кода й на www.becks.bg.
Техните имена ще бъдат определени чрез жребий и ще бъдат анонсирани на сайта на марката на 3 август.
 
Останалите награди късметлиите ще получат на място в заведението. Изключение прави само спечелената бира, която, срещу предоставяне на печелившата скреч карта, феновете ще получат по време на някоя от трите горещи музикални вечери.
 
Списък с имената на заведенията в София, Пловдив, Варна и Бургас, в които промоцията тече, са анонсирани на www.becks.bg.  

Възможност да спечелят някоя от всички тези награди имат и пазаруващите в "Пикадили" в тези градове. Те получават скреч карта при покупка на четири бутилки  0.5 л.
 
За всички музикални фенове, за които "Beck’s" е част от съвременния начин на живот и гаранция за безкомпромисно високо ниво, марката подготвя и още една  награда,  която тепърва предстои да бъде анонсирана.

Партньорството на "Beck’s" със "Spirit Оf Burgas" e в основата на концепцията на марката да бъде част от най-значимите музикални събития. Чрез своя собствена музикална платформа – "Beck’sperience", брандът традиционно партнира на най-добрите от световната и българската музика.

Това утвърди пенливата напитка като неизменна част от живота на модерните млади хора и като синоним на лайфстайл и гаранция за уникални музикални преживявания.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички