Notte Medievale и KsAN със съвместен концерт. Древното зове в столичния клуб Live & Loud
Vrani Volosa специални гости на Ihsah, Radiogeist откриват за Mono Inc. в Пловдив
Керана и Космонавтите представят официално новия си албум "Октант"
Reverend Beat-Man със специален концерт за Деня на София
Мария Илиева обяви предстоящ световен проект на финала на турнето си "100 причини"
Orphaned Land отново в България след 11 години, удрят заедно със Science Of Disorder, Lone Survivor и Nest Of Plagues
Турнето "Световното кино в музиката" на Хилда Казасян и Плевенската филхармония продължава. Виж къде и кога
Без Monument Оf Misanthropy на концерта на Belphegor и Malevolent Creation този четвъртък
Британците The Singing Loins откриват есенния сезон на "Аларма Пънк Джаз"
Дни до юбилейния концерт на Андреа Бочели. Виж с кои изключителни гости излиза на стадион "Васил Левски"
14 нови песни се състезават в ХIV-ото издание на фестивала за поп и рок музика "София 2024"
Тежко се задава концертът на Ildaruni

Белослава и Орлин Павлов с Хит на годината за юли


Белослава и Орлин Павлов с Хит на годината за юли

5995

Трета дуетна песен печели месечната класация „Хит на годината” на единствения по рода си музикален портал bgestrada.com.

След като Орлин Горанов и Мариана Попова победиха през май с красивата балада „Чуй ме”, а песента на Милица Божинова и Асен МасларскиПобързай спечели месечния чарт на юли, знамето развяват Белослава и Орлин Павлов с техния дует „Всяка година по същото време” - N 1 за юли.

Композицията е на Живко Петров по текст на самата певица и е саундтрак към едноименното представление на майка й Анета Сотирова и Тодор Колев в Малък градски театър „Зад канала”. За разлика от предходните месеци, когато някоя от песните дръпваше с убедителна преднина, то през юли няколко парчета си оспорваха призовото място и разликата между тях са само няколко гласа.

Белослава и Орлин събраха 19% от общия вот, а на второ място с два гласа по-малко (или 18%) се класира авторската композиция на Елица Тодорова и Стоян ЯнкуловСлънце” от новия им албум „Вода”. На трета позиция (или с 14% вот) се нареди Тони Томова с песента на Красен Петков по аранжимент на Красимир ИлиевСантимент”, включена в последния й диск „Разговор с нея”.

От класацията отпадна парчето на Миро за „Евровизия” – „Ангел си ти”, събрало 12% от гласовете, заставайки на 4-о място. По регламент песните на втора и трета позиция продължават да се състезават и през следващия месец заедно с новите предложения. Августовските са повече от горещи. Скандалният химн, превърнал се в истински хит - „Нашата полиция”, в изпълнение на Веселин Маринов е сред основните претенденти заедно със заглавната песен на новия албум на Лили ИвановаВ името на вярата” – на френски, композирана от Кристиян Хол, автор на дузина хитове за Джони Холидей.

Международно участие правят още Георги Христов, който се включва с песен на руската прима Алла Пугачова по негов текст, и Поли Генова с „Едва ли”, дело на един от композиторите на световната звезда Лиона Люис (Leona Lewis) - Себастиан Арман, заедно с нашия Борислав Миланов, сътворил текста в съавторство със самата изпълнителка.

С едноименното парче от току-що излезлия си нов албум „Емигранти” се представя и Васко Кръпката. Композицията на Димитър КировЖмичка”, която спечели първа награда на тазгодишното юбилейно издание (30 години) на фестивала за детска песен „Сладкопойна чучулига” в изпълнение на Кристина Дончева, също участва в надпреварата.

С новите си сингли в класацията за август се борят още Ирина Флорин – с "Копринена жена", и Лора Караджова и Гуудслав(GoodSlav) – с "Нека бъде лято".

На www.bgestrada.com очакваме гласовете на ценителите на хубавата българска песен за мелодия на август, приканиха организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички