Белослава в подкрепа на И Аз мога


Белослава в подкрепа на И Аз мога

4418

Мол "Русе" организира благотворителен концерт в подкрепа на инициативата I Can Too/ "И Аз мога" от 19 часа на 31 август.

Белослава е звездата на изявата, приходите от която са предназначени за създаването на център за деца с аутизъм в Пловдив. Вход свободен.

Певицата ще подкрепи идеята отново с виртуоза на пианото Живко Петров.

Служителите на търговския център ще изразят своята съпричастност като облекат тениски с логото на фондацията. Всеки от посетителите може да последва примера им, закупувайки си такава тениска или аксесоар I Can Too по време на къбитието.
 
Създадена през 2006 като частна инициатива, "И Аз мога"/ I Can Too е фондация за подпомагане и интегриране на деца в нужда в обществото. Тя съществува изцяло на благотворителен принцип, получавайки безвъзмездна подкрепа на много хора от различни сфери на изкуството, спорта, бизнеса, медиите; на правителствени и неправителствени организации.

"И Аз мога"/ I Can Too създава събития и инициативи, с които се опитва да запознава обществото по красив начин с проблемите на децата с увреждания и да помогне за тяхното интегриране.

Фондацията работи за изграждане на център за деца с аутизъм в момента. В резултат на две годишни усилия, община Пловдив й предостави пространство от 400 кв.м., напълно безвъзмездно, което трябва да бъде реновирано.

Всеки може да се включи с контакти и идеи, с работа и материали, с предоставяне на част от пространство (магазин, бизнес сграда, офис) за предлагане на аксесоари I Can Too с есемес на 1415 и тел. 09005 1415 или с дарение.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички