Безплатен концерт под звездите за софиянци


Безплатен концерт под звездите за софиянци

3450

Паркът на Военна академия "Г. С. Раковски" ще отвори врати за безплатен концерт на 20 септември от 20.00 часа.

Всички жители на София ще могат да се насладят на най-големите хитове на Графа (на снимката), Акага, Любо Киров, Белослава и Васил Найденов. Заедно с любимите български поп изпълнители, Нов симфоничен оркестър ще изпълни най-известните класически произведения на композитори като Йохан Щраус, Моцарт, Росини и други, съобщиха организаторите.

Поводът е 20-та годишнина на една от популярните застрахователни компании в България. Събитието се организира съвместно със Столична община и е част от кандидатурата на София за европейска столица на културата 2019.

Освен класическите произведения, изпълнени от Нов симфоничен оркестър, ще има и още изненади за почитателите на популярната българска музика. На сцената ще се появят примата Белослава, фюжън бенд Акага и талантливият Любо Киров.

Гостите на "Концерт под звездите" ще имат щастието да чуят на живо емблематичната звезда на българската естрада Васил Найденов. Един от най-големите изпълнители, белязал родната музикална история завинаги, ще зарадва всички със "Синева", "По първи петли", "Сбогом, моя любов" и още от неостаряващите си хитове. Другата голяма изненада е Графа.

Феновете на най-нежния мъжки баладичен глас ще се насладят на своите любими парчета.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички