Билетите за концерта на Mark Knopfler напълно разпродадени


Билетите за концерта на Mark Knopfler напълно разпродадени

3662

Билетите за концерта на Mark Knopfler (Марк Нофлър) са напълно разпродадени, информираха организаторите от "София Мюзик Ентърпрайсис".

Както MySound.bg отдавна огласи, един от най-великите музиканти пристига за втори път в България за концерт в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 29 април.

Интересът към събитието, част от европейското турне на виртуозния китарист по повод издаването на най-новата му солова продукция - “Privateering”, излязла на 3 септември 2012, е огромен.

Повече от седмица преди дългоочакваното шоу билетите за него бяха напълно разпродадени. По тази причина, след консултация с мениджмънта му, от днес, 22 април, в продажба влизат 500 пропуска за правостоящи. Те са на цена от 40 лв. и ще бъдат разпределени по следния начин: 200 бр. на партера и 300 бр. на втори балкон в зала 1 на НДК.

Турнето на Knopfler започна този месец и ще обхване 25 страни с 72 концерта.

Легендарният китарист на Дайър Стрейтс явно има огромна армия от почитатели в България. Тя препълни зала 1 на НДК и при предишното му гостуване у нас през 2008. Поради големия интерес и тогава бяха пуснати билети за правостоящи, които също свършиха.

Носителят на три награди "Грами" обещава не само песни от новия си албум, но и много изпълнения от своите предишни солови проекти, както и класиките на Дайър Стрейтс – в обичайния за Марк стил, съчетаващ рок, блус и фолклорни елементи.

Музикантът пристига у нас ден преди изявата си след концерт в Истанбул. В четири ТИР-а е побрано техническото оборудване за шоуто. Заедно с виртуоза идват и девет други музиканти, с повечето от които той работи от средата на 90-те.

"Каперът (малък ветроходен кораб) е това, което съм аз, наистина!”, казва великият китарист, пресъздал в последния си диск “Privateering” авантюристичната ера на моряшките приключения, търговските нашественици и пиратите.

Билетите за правостоящи могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички