Билетите за концертите на Джамирокуай и Джеси Джей на привършване


Билетите за концертите на Джамирокуай и Джеси Джей на привършване

5717

До първото по рода си издание на Symphonics’ Concerts остава по-малко от месец.

Както MySound.bg нееднократно информира, двата последователни концерта - на фънк величията Jamiroquai и поп сензацията Jessie J в столичната зала  "Арена Армец", са (съответно) на 28 и 29 юни.

Билетите от най-евтините категории 60 и 70 лева за двете шоута вече са напълно изчерпани. Поради големия интерес към концертите на двете звезди, от началото на юни могат да бъдат намерени пропуски за трибуните на цена от 50 и 60 лева. От Symphonics Entertainment припомнят, че седящите места са ограничени, като  бройката на оставащите свободни позиции е лимитирана и съветват почитателите да не чакат до последния момент за закупуването на билети.

Освен това организаторите предоставят и нова опция за посетителите. От началото на юни в продажба са двойни промо билети за меломаните, решили да посетят и двете дати. Цената на двойния пас във фен-зоната пред сцената е 180 лева общо за двете вечери, а в по-задната част на терена – 110 лева.

Не на последно място Symphpnics Entertainment припомнят, че билети за събитието могат да бъдат закупени само в касите на Easypay и неговите партньори (ЦКБ, "Фантастико", Global Net solutions, ПИБ, БИЛЛА, Globul, Д Банк, "Пикадили", Germanos, "Тексимбанк", Office 1 Superstore, НЕТ 1, ОМВ, "Интерсервиз Узунови", "Хенди Тел", М@БМ Експрес, CrediTour, "Тип-Топ Куриер", "Авенир Телеком"), както и онлайн чрез Epay и Tixgate. Пропуски, закупени извън ауторизираните места, могат да се окажат фалшиви, предупреждават организаторите. Те алармират, че вече са засечени първи опити за билети-менте, които няма да важат. Всеки билет има уникален баркод, който може да бъде използван еднократно и регистриран веднъж в системата на входа преди концерта, друг посетител не може да използва пропуска.

Междувременно, Jessie J представи новия си сингъл. "Wild" се завъртя в ефира в края на седмицата и предизвика фурор в youtube профила на изпълнителката с над 3 милиона гледания. След премиерата на песента, певицата сложи край на концертната си почивка. У нас изпълнителката пристига след концерти във Великобритания, Словения и Isle Of MTV Festival в Малта.

Изявата на Jamiroquai в столичната арена е първа за групата от 1 март. След шоуто в София шеметният Джей Кей (на снимката) и компания се отправят към западната ни съседка Сърбия за концерт на 30 юни.

Билетите за шоуто на Джамирокуай на 28 юни са от 60 лв. до 120 лв. и се разпространяват в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.     

Пропуските за концерта на Джеси Джей на 29 юни от 70 лв. до 130 лв. и са налични в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.     

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички