Notte Medievale и KsAN със съвместен концерт. Древното зове в столичния клуб Live & Loud
Vrani Volosa специални гости на Ihsah, Radiogeist откриват за Mono Inc. в Пловдив
Керана и Космонавтите представят официално новия си албум "Октант"
Reverend Beat-Man със специален концерт за Деня на София
Мария Илиева обяви предстоящ световен проект на финала на турнето си "100 причини"
Orphaned Land отново в България след 11 години, удрят заедно със Science Of Disorder, Lone Survivor и Nest Of Plagues
Турнето "Световното кино в музиката" на Хилда Казасян и Плевенската филхармония продължава. Виж къде и кога
Без Monument Оf Misanthropy на концерта на Belphegor и Malevolent Creation този четвъртък
Британците The Singing Loins откриват есенния сезон на "Аларма Пънк Джаз"
Дни до юбилейния концерт на Андреа Бочели. Виж с кои изключителни гости излиза на стадион "Васил Левски"
14 нови песни се състезават в ХIV-ото издание на фестивала за поп и рок музика "София 2024"
Тежко се задава концертът на Ildaruni

Боб Дилън пристига с 8 ТИРа продукция и 60 души екип


Боб Дилън пристига с 8 ТИРа продукция и 60 души екип

4669

Боб Дилън (Bob Dylan) пристига за участието си в София със собствено озвучаване, осветителна техника и кетъринг специалисти.

Както MySound.bg информира, бардът ще се изяви в зала 1 на НДК от 20 часа утре, 3 юни.

Продукцията пристига с 8 ТИРа. Такъв е и броят на автобусите. Екипът, който ще се грижи за подготовката на концерта, наброява 60 души и ще се труди усърдно за детайлите около шоуто от ранни зори в деня на участието. За Дилън е резервиран просторен апартамент в луксозен хотел, но дали той ще се възползва от приятния престой след концерта си на българска земя, или ще отпътува веднага за следващата дестинация от турнето си – Скопие, ще се решава от мениджмънта на артиста в последната минута.

Нетърпеливи фенове от различни поколения също се подготвят трескаво за събитието. Освен възможността да се полюбуват на своя идол, почитателите на музиканта могат да се сдобият и скоро и с българския превод на биографичната му книга „Down Тhe Highway: The Life Оf Bob Dylan” на издателство „Махалото”, която ще бъде на пазара след около два месеца.

Шансът да се наблюдават на живо неподправените рок изпълнения на легендарния артист, се оказа повече от исторически, тъй като броени дни преди гостуването си Боб каза “не” на журналистическите камери. „Отказът за репортажно заснемане на шоуто в никакъв случай не означава, че музикантът подценява столицата ви като дестинация за своето участие – напротив! Той идва по ваша покана да свири и пее на живо със своя бенд и всички, които искат да го видят и чуят такъв, какъвто е, трябва просто да бъдат с нас в онази зала”, поясняват мениджърите на Дилън. “Важна е музиката и това да я разбираме с любов там, за момента, е много по-ценно от един електронен архив”, добавят още те.

За артисти от този ранг истинското величие се изрязява в неподправения контакт с публиката очи в очи. Любителите на качествената музика, които все още не са успели да потвърдят присъствието си на едно от най-паметните събития за България в културен план, разполагат с часове да закупят билети на цени от 70 до 150 лв. от мрежата на „Тикетпро” и неговите партньори.

Световното турне на митичния американец и неговата супергрупа ще преминат през столицата, за да оставят незабравим музикален спомен в сърцата на бродните фенове. На сцената с Боб ще се изявят Тони Гарние (контрабас), Чарли Секстън (китара), Стю Кимбъл (китара), Дони Херън (педъл стийл) и Джордж Рисайл (барабани). Музикантите са изключителни професионалисти и със своя дългогодишен опит допълват и пресъздават по невероятен начин творчеството на възхвалявания от поколения рок идол. Самият Дилън ще блесне с изпълненията си на китара, клавири и, разбира се, с култовата си хармоника.

Корифеят отбеляза своя 69-и рожден ден на 24 май.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички