ЧРД на предаването Desafinado с водеща Мирослава Кацарова


ЧРД на предаването Desafinado с водеща  Мирослава Кацарова

4199

Предаването за латино джаз "Дезафинадо" (Desafinado) в ефира на Jazz FM радио става на 10 години.

Юбилеят ще бъде отбезязан с концерт в Sofia Live Club от 19.00 ч. днес. Ще участват някои от най-смислените и със силно присъствие джаз артисти в България. Всички те - в някои от проектите си или в период от своя творчески живот, са се вдъхновявали от латино джаза. Сред тях са Хилда Казасян, Христо Йоцов, Живко Петров, Петър Салчев, Веселин ВеселиновЕко, Павлета Семова, Димитър Семов, Милен Кукошаров и "проекта Бразилакустик, както и самата Мирослава Кацарова.

Първото издание на предаването бе излъчено на 1 декември 2001. От тогава до днес всяка събота от 11 часа срещите с най-новите, интересни и нестандартни проекти и артисти от света на латино джаза са събрали вярна и интелигентна аудитория. Авторът и водещ на предаването - певицата Мирослава Кацарова, държи будни музикалните сетива на своите слушатели, като им предлага разнообразни теми и красива музика.

"Дезафинадо" е едно от първите предавания в ефира на единственото посветено на джаз радио в България и е носител на наградата за най-добро музикално радиопредаване "Осмата муза".

"Латино музиката разкрива онези фини елементи в нашата душевност, които са свързани с мечтите ни, с желанието ни, с поривите ни. Именно тя носи до голяма степен тази лекота и отношение към живота, любов към това, което преживяваме във всяка една минута... Toва е музика, която вълнува всички хора", сподели водещата Мирослава Кацарова в интервю със Светослав Николов по повод десетата годишнина.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички