Дами канят на Abso–Live–Lutely довечера


Дами канят на Abso–Live–Lutely довечера

6298

Поредното издание на Спечели с MySound.bg. завърши.

То бе обявено от управата на Sofia Live Club за пет покани за шоуто Abso–LiveLutely, което ще се състои в популярния клуб от 21 часа довечера.

На него ще се изявят Любо, Живко Петров и Калин Вельов.

Щастливките са Александра Петкова, Зорница Плачкова и Петя Лазарова.

Този път обаче не се наложи - както винаги, имената им да бъдат определени на принципа на томболата. Просто те бяха единствените, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича съвместното парче на Любо и маестро Живко Петров, което ще бъде представено на концерта?

Вярното е: "Life Is Beautiful".

Другата част от участниците в надпреварата са подали неправилен отговор - "Заедно", очевидно подведени от актуалното изпълнение, което Любо, Орлин Павлов и Графа изпълниха по повод 10-годишнината на "БГ радио".

Честито на печелившите, заповядайте пак!

На вниманието на останалите: четете внимателно условията на Спечели с MySound.bg., винаги ви подаваме страхотен жокер с това, че верния отговор може да откриете в MySound.bg.

Любо, но в компанията на Вельов и маестро Петров, ще представи довечера познати и любими композиции, както и нечувани досега мелодии.

Идеите, които музикантите са подготвили специално за публиката в празничната вечер, далеч ще надминат и най-смелите фантазии на присъстващите, припомнят организаторите.

Самостоятелните проекти на Любо "Отново вярвам", "Забранена любов" и много други, ще бъдат изпълнени в нови оригинални аранжименти, както и съвместното парче на Любо и маестро Петров "Life Is Beautiful".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички