Деница (Мюзик Айдъл) пее Amy Winehouse


Деница (Мюзик Айдъл) пее Amy Winehouse

4926

Поредният трибют- концерт в столичния клуб "Строежа" предстои довечера.

Както MySound.bg вече огласи, събитето е посветено на покойната Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse), но ще бъдат изпълнени и песни от репертоара на хитовата британка Адел (Adele).

С предизвикателството ще се заеме Деница от "Мюзик Айдъл" (Music Idol), която ще застане на фронта на специално събрана за целта група. Тя ще се представи в акомпанимент на Harry - китара, Димитър - саксофон, Павлин - барабани, Николай - бас и Psionic - бийтбокс.

Началото на концертната част е обявено за 22.00 ч., а клубът ще отвори от 20.00 ч. с тематичен сет на Shakermaker.

Билети се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg, както и на място в "Строежа" на цена от 6 лв. Пропуски могат да се купят още от "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-тел", "Мултирама", "Ориндж", TBI Credit.

Така наречените трибюти са част от проект на "Строежа" и "Каменица" и се провеждат всеки вторник през октомври, ноември и декември, обединени в обща кампания от 12 събития. Изпълненията на живо са специално подготвени от български музиканти от групи като Awake, Паникън Уайаскър (Panican Whyasker), Der Hunds, Skre4, Jeremy?, PIF, Gabana, Деница от "Мюзик Айдъл", Macrophone, Freestyle, Saltriver и много други.

Феновете да очакват още вечери, посветени на Metallica, Дъ Доорс (The Doors), Nirvana, Morphine, Sublime, Incubus, както и тематични рок и бритпоп партита с музика на живо.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички