Джаз откровения: Споделени фрази


Джаз откровения: Споделени фрази

4419

"Споделени фрази" се нарича поредният проект на певицата Невен Петрова и Александър Куманов – известен повече като китарист, но сега в ново амплоа – това на вокалист.

Тандемът ще го представи на живо в Студио 5 от 22 часа днес.

Дуото ще изпее няколко от своите любими джаз теми, чрез  които Невен и Александър да изразят със споделени фрази общите си идеи и емоции.

Характерните тембри на двамата ще се разгърнат с помощта на блестящо младо джаз трио. Теодор Петков – пиано, Борис Таслев – контрабас и Виктор Бенев – барабани ще превърне вокалния разговор във вълнуваща обмяна на идеи, линии и фрази. Ето защо и подзаглавието закачливо вмята, че трябват петима за това – It Takes Five!

Невен от няколко години разкрива богатата палитра от стилове и формации, в които осъществява своите търсения и намирания на джазовата си песенна интерпретация. Изявявала се е както в дуети, така и в триа и по-големи фестивални формации като Retro Blue, Blunea Jazz Quartet и Blunea Jazz Strings.

Билети – 6 лв. – на касата на НДК, www.eventim.bg, www.ticketstream.bg, както и на касата на Студио 5.

Преди концерта афишът на клуба предлага - от 19.00 ч., West, авторски спектакъл на Филип Трифонов, срещу пропуск на цена от 8 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички