Емануела сред първите гости в новото шоу Младост 5


Емануела сред първите гости в новото шоу Младост 5

5302

Най-новото комедийно шоу - "Младост 5", тръгва по bTV в 20.00 ч днес.

Талантливият екип Краси Радков, Иво Сиромахов, Венета Харизанова и Мариан Бачев ще радва зрителите със своите импровизаторски умения всяка петъчна вечер от 20.00 ч.

Забавните домакини Краси и Иво ще посрещат в своята квартира както постоянни, така и неочаквани гости, които ще "играят" с истинските си имена. Сред тях са актьори, певци, танцьори, както и представители от други сфери на обществения и културен живот. Всички те – домакини и гости – ще бъдат изненадвани и поставяни в редица комични ситуации от сценарния екип, който се състои от Тошко Йорданов, Ивайло Вълчев и Филип Станев. Ролята на Модератора, или човекът, който дава персоналните напътствия на участниците, като "ръководи" сюжетната линия , е поверена на Тошко Йорданов.

Поп-фолк певицата Емануела (на снимката) е сред първите гости на шоуто.

"Много често дори на Модератора му се налага да импровизира, ръководен от реакциите и действията на участниците в "Младост 5”. Тоест, не само аз и колегите сценаристи можем да  изненадаме Краси, Иво, Мариан и Венета, както и останалите гости. Това е страхотно, защото по този начин се ражда истинската импровизация, която изключително много забавлява както публиката, която реагира спонтанно както на шегите, така и на нас, участниците в шоуто”, коментира Тошко Йорданов.

Още с първото издание ще се разкрие невероятният певчески талант на Иво Сиромахов, който с еднаква страст изпълнява "Strangers In The Night", алпийски йодлери и български песни на немски и английски език. Краси Радков също ще демонстрира умения, но в танците, Венета Харизанова ще прави стриптийз "наобратно”, а Мариан Бачев ще блесне като английски аристократ.

Феновете на импровизационната комедия ще разберат още как и какво са писали хората през IX век на своите компютри, от кого е наследил телевизора си цар Калоян и какви слънчеви очила е носил хан Аспарух. Подобно на Ботевата Венета, и Венета Харизанова ще бъде възпята в стихове. Но кой ще изрецитира поема за красавицата?

Сред другите "специалните посетители", които зрителите могат да очакват, са Милко Калайджиев и Карла Рахал.

"Младост 5" е българският вариант на световния формат Schillerstrasse ("Шилерщрасе") на компанията SevenOne International, който се базира изцяло на изкуството на импровизацията и на актьорските умения на главните действащи лица.

Шоуто ще бъде достъпно и на VOYO.BG.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички