Как се стига с лада до Париж


Как се стига с лада до Париж

4500

Колко музикални инструмента влизат в багажника на лада?

Ще остане ли място за контрабаса? Кой от музикантите от секстета на Мишо Йосифов е в най-добра физическа форма? Джентълмени ли са полицаите? Коя е по-добър шофьор - блондинката или брюнетката? Червилото или кормилото? Защо чаровните владетелки на суинга - Деси, Рони и Вера от Сентиментъл Суингърс (Sentimental Swingers) искат да избягат от не по-малко чаровните джентълмени от Михаил Йосифов секстет? И накъде са тръгнали момичетата?

Отговорите на тези въпроси ще научите в популярния столичен клуб Студио 5 от 22 часа на 5 декември, сряда, когато, на своя последен концерт за годината, съвременните кралици на суинга - Сентиментъл Суингърс, заедно с техните всеотдайни музикални рицари - момчетата от Михаил Йосифов секстет, ще представят първото си видео - "Unemployed Lovers". То е към едноименния им дебютен сингъл, издаден през юли тази година.

Черно-бялата лента, уловила пътуването назад към времето и на запад към френската столица, е заснета през ноември, в дните около втория рожден ден на триото. Режисьор и оператор на "Unemployed Lovers" е Блага Димитрова, ретро костюмите са дело на дизайнерката Мира Каланова, а руският ретро автомобил - марка "Лада" (в пълна изправност и в движение), който от павираните улички на Княжево тръгва директно за Париж, се ползва и към днешна дата от една от трите сантиментални дами - Рони.

Както MySound.bg вече извести, музиката на "Unemployed Lovers" е написана от Деси, Рони и неуморния Мишо Йосифов, а автори на текста са Марий Росен и Деси.
 
Веднага след този концерт Сентиментъл Суингърс започват подготовка за следващото си, както винаги, атрактивно появяване на сцена. Това ще се случи в края на февруари 2013, в рамките на 2-рото издание на фестивала BraZZobrazzie (28 февруари-2 март 2013). Нов репертоар, нови костюми, нова музикална провокация - феновете на суинг кралиците могат за пореден път да очакват неочакваното и да са сигурни, че изненадата ще е повече от приятна.
    
Сентиментъл Суингърс и Михаил Йосифов секстет предупреждават: "Всички, които на 5 декември вечерта ще бъдат в Студио 5 за концерт-премиерата на видеото "Unemployed Lovers", да си починат добре предния ден (поне) и задължително да носят със себе си чифт най-удобни обувки - консумацията на голяма доза суинг и голяма доза рок-ен-рол изисква сериозна подготовка".

Билети - по 20 лева чрез www.ticketsream.bg и www.ticketplus.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички