Кой получи уникална тениска с логото на София Мюзик Ентърпрайсис


Кой получи уникална тениска с логото на София Мюзик Ентърпрайсис

4790

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе по предложение е от страна на нашите големи приятели "София Мюзик Ентърпрайсис" (Sofia Music Enterprises) - за четири уникална тениски с логото на промоутърската организация, която отбеляза наскоро 20 славни години в голямата игра.

Късметлиите са: Бойка Трифонова, Ангел Първанов, Никола Живков и Гинка Лазарова.

Имената им бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Коя световноизвестна американска рок група ще гостува за първи път в България на 1 септември 2012 по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис"?

Вярното е: Red Hot Chili Peppers.

Многобройните български фенове на Ред Хот Чили Пепърс (Red Hot Chili Peppers) - една от най-оригиналните рок банди през последните десетилетия, дочакаха своя звезден миг.

Антъни Кийдис и Ко. ще свирят на столичния стадион "Георги Аспарухов" от 20.00 ч. на 1 септември. Музикантите пристигат заедно с новото попъление - китариста Джош Клингхофер (Josh Klinghoffer), който замени Джон Фрушианте (John Frusciante), в рамките на турнето, презентиращо актуалния албум на бандата -  "I'm With You". Световната обиколка на групата стартира от Богота, Колумбия, на 11 септември, и ще продължи до 2013.  

P.S. Извиняваме се забавянето (поради "технически причини") обявяване на резултатите от надпреварата.

"Спечели с MySound.bg" продължава славно с изкушение от организаторите на "Аларма Пънк Джаз" - двама от вас ще получат безплатен пропуск за дългоочаквания концерт на Борис Ковач и Давид Йенгибарян в Sofia Live Club от 20.30 ч. на 27 януари.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички