Кой спечели безплатен пропуск за Max The Sax


Кой спечели безплатен пропуск за Max The Sax

4133

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши!

Предложението и този път бе от нашите приятели Off On Entertainment. Както е известно, именно по тяхна покана у нас пристига Max The Sax (на снимката вдясно). Изявата на вихрения саксофонист е в столичния клуб Mixtape 5 на 10 май.

Двама от вас получиха уникалната възможност да се сдобият с безплатен вход за партито. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:  

Член на коя известна формация е Max The Sax?

Вярното е: Parov Stelar.

Честито на Георги Евгениев и и Стела Садова.

Max The Sax ще представи на българските си фенове своя нов солов проект, включващ електро суинг хаус с живи барабани, електронни бийтове и, разбира се, всевъзможни интерпретации със саксофона.

Майсторството на инструменталиста да импровизира клубна музика и начинът, по който си взаимодейства с тълпата, напълно го отличава на музикалната сцена. Родната публика ще стане свидетел на историческото начало на самостоятелния проект на артиста и ще се наслади на нови денс интерпретации на джаз мелодии и версии на Parov Stelar.

Автентичен и съчетаващ традиция и модерност, Parov Stelar Band се отличава със своя характерен микс от джаз и суинг семпли, вплетени в електронната музика, а немалък принос за този саунд има и Max The Sax.

Точно в 22.30 ч. тон на вечерта ще даде популярният наш тандем The Smugglers Collective, а Groovеmasta е другият български артист, който ще се изяви на партито.

Вратите на клуба ще отворят в 22.00 ч. като същинската част ще започне половин час по-късно.

Билети в мрежата на Eventrim по 25 лв., пропуски на място – 30 лв.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро!

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички