Кой спечели горещия албум на Melody Gardot - The Absence


Кой спечели горещия албум на Melody Gardot - The Absence

3429

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с "MySound.bg" завърши славно.

То бе по предложение на представителите на гиганта Universal Music Bulgaria. Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛНО копие от горещия диск на Melody Gardot - "The Absence".

Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Кой е продуцентът на "The Absence"?

Вярно е: Heitor Pereira.

А късметлиите са: Росица Петкова и Юлия Христова.

Честито!

"The Absence" е третият албум на джаз звездата Melody Gardot (Мелъди Гардо),  логично продължение на аплодирания от критиците диск "My One Аnd Only Thrill" (2009).

Проектът отразява времето, прекарано от примата в пустините на Мароко, танго клубовете на Буенос Айрес, плажовете на Бразилия и улиците на Лисабон. 12-те авторски песни обхващат звука и чувството от всички тези екзотични места.

"Много от историите в албума са породени не само от моите преживявания, но и от наблюденията ми върху хората по тези места, живота ми с тях – тъгата и радостта от малките моменти. Това беше една наистина взаимна връзка", споделя вокалистката.

Тя се връща в САЩ, готова за запис. Там се среща с продуцента, композитора и музиканта Heitor Pereira. Известен със своята работа като автор на филмова музика (Despicable Me, It’s Complicated, From Prada To Nada) и световноизвестен китарист (Sting, Сийл (Seal), Caetano Veloso), Heitor за пореден път доказва професионализма си.

Заедно със звездна банда, съставена от John Leftwich (бас) и неотразимите барабанисти и перкусионисти Paulihno DaCosta, Jim Keltner и Peter Erskine (Питър Ърскин), Melody започва своето ново пътешествие, което се превръща в "The Absence" впоследствие.

Междувременно, все още можеш да спечелиш "Непознати улици" - стихосбирката (с диск!) на Мария Мутафчиева, фронтдама на Мария Мутафчиева)

Виж как ТУК!

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички