Кой спечели покана за концерта на The Brand New Heavies


Кой спечели покана за концерта на The Brand New Heavies

3648

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе по предложение е на EventEase, организиращи концерта на ейсид джаз ветераните Бранд Ню Хевис (The Brand New Heavies) у нас на 24 април. Както вече информирахме, това е датата, на която зала 3 на НДК ще се преобрази в голям диско клуб с огромна сцена, звук, декори и светлинно шоу. Бандата ще представи новата си певица Honey Larochelle.


Двама от вас получиха шанса да се сдобият с безплатен пропуск за събитието.

Това са Нели Борисова и Томислав Димитров.

Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

През коя година бе предишният концерт на The Brand New Heavies в България?

Правилното е: през 2008.

На победителите - честито!

Бранд Ню Хевис (The Brand New Heavies) пристигат като част от обиколката в подкрепа на компилацията си "Best Of 20th Years"(2010). Българските почитатели ще могат да чуят няколко еклузивни нови версии на хитовете "Never Stop", "You Are The Universe" и "Dream on Dreamer", композирани специално за това турне.

Историята на групата, чиято музика първоначално е вдъхновена от великия Джеймс Браун (James Brown), превръща прекрасните певици N’Dea Davenport, Siedah Garrett и Карлийн Андерсън (Carleen Anderson) в соул и фънк икони на 90-е.  За гласовите данни на Honey Larochelle красноречиво говори фактът, че на нейната бленда - под една или друга форма, са разчитали светила от висшата лига като Amy Winehouse, John Legend, Roberta Flack, Рафаел Саадик (Rapheal Saadiq) и други. С осем платинени албума, музикантите, воглаве със Саймън Бартолмю, все още не са загубили ентусиазма си и продължават да творят и реализират съвместни проекти със световни денс имена като Карл Кокс (Carl Cox) например. Събитието се организира със съдействието на Heineken. "Спечели с MySound.bg" продължава с друго изкушение - за новия албум на Мадона (Madonna) MDNA

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички