Коледен поздрав от Рут, Криста и Rachel Row


Коледен поздрав от Рут, Криста и Rachel Row

4871

Рут, Криста и Rachel Row записаха специална песен-покана за концертите, които им предстоят.

Както MySound.bg вече извести, Рут и Криста подготвят празнични концерти в Sofia Live Club съответно на 25 и 27 декември. Актулните певици ще направят подарък на феновете на качествения фънк и соул, като гостуват на изявите си една на друга. Специален гост и на двете вечери ще бъде Rachel Row.

Трите ще поздравят гостите с общи изпълнения на класически коледни песни. Макар и да се познават от години, Криста, Рут и Rachel ще застанат за първи път път заедно на сцена.

По време на репетициите Rachel изненадва момичетата с идея за песен-покана за концертите. Само след час импровизираният музикален призив е готов, като в него са вплетени някои от най-запомнящите се фрази от песни на трите певици – "Тук и сега" и предстоящият сингъл "Твоя" на Rachel Row, "Това, което искаш", "За теб" и новият сингъл "Силна любов" на Криста и "Близо" на Рут Колева.
 
"Хо-Хо-Хо" на "трите елена – Ко Ко То", както шеговито се кръщават трите момичета (от фамилните им имена – Кокорска, Колева и Тодорова), бързо набира популярност в интернет. Линкът за слушане е: https://soundcloud.com/ruthmusic/ruth-krista-and-rachel-row

Началото на 2013 е свързано с Холандия и за Криста, и за Рут. През януари Криста ще изнесе самостоятелен концерт на фестивала "Евросоник" в Грьонинген, на който ще представи дебютния си албум, а Рут ще дозапише в Амстердам своя следващ диск, който се очаква през пролетта. Плановете на Rachel също са свързани с международната сцена. Ремиксът на дебютния й сингъл "Follow The Step" беше включен в топ 20 сингли за 2012. на списанието Groove Magazine – едно от най-популярните за електронна музика в Германия.

Много празнично настроение от Рут на 25 декември и Криста на 27 декември от 22.00 ч. в Sofia Live Club.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички