Концертите на Ал ди Меола в София се отменят


Концертите на Ал ди Меола в София се отменят

3916

Концертите на американския музикант Ал ди Меола в София се отменят.

Както MySound.bg извести, китарният виртуоз трябваше да свири в Sofia Live Сlub на 25 и 26 ноември.

Изявите няма да се състоят заради здравословното състояние на маестрото, информираха организаторите от Simple Events. "За съжаление, тежък вирус принуди изпълнителя и екипа му да прибегнат до крайни мерки. Това доведе до отмяната на 12 участия в това число и тези на българска територия. Сред отменените концерти на Ди Меола са още датите в Румъния, Гърция, Словакия, Германия и Русия. Музикантът и групата му стигнаха до крайното решение след като музикантът получи усложняване на здравословното състояние", се казва в официалното изявление на организаторите, от което обаче не става ясно какви точно са оплакванията на звездата.

Simple Events гарантират на всеки почитател, закупил билет за едно от участията на американеца в София, пълна възвръщаемост на стойността след 25 ноември в централния офис на Ticketpro България, както и този в НДК. За всеки желаещ е предвидена и възможност за презаверяване на пропуска с друг - за концерта на фънк гурутата Kool Аnd The Gang на 20 януари в зала 1 на НДК.

Билетите за него могат да бъдат както на същата стойност като закупените за Ал, така и да се комбинират в различните ценови категории за Kool Аnd The Gang от 40 до 120 лева. Ако цената на закупения за Ал ди Меола пропуск е по-висока от този за групата, разликата ще бъде възвърната на клиента.

Същото важи и ако стойността на желания билет е по-голяма от тази за отменения концерт – тогава потребителите ще трябва единствено да доплатят разликата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички