Купонът Sozopol Fest 2012 започва днес


Купонът Sozopol Fest 2012 започва днес

3762

Второто издание на Sozopol Fest започва днес.

Както MySound.bg вече писа, двудневното забавление, осъществено с помощта на община Созопол, ще се проведе на плажа в къмпинг "Градина" на 29 юни и ще продължи до сутринта на 1 юли.

Всяко страхотно парти тръгва от страхотно място, или поне от интересно. Летните партита в Европа предлагат много в това отношение. Хърватският Hideout и сръбският Exit се случват в средновековни крепости; немският Nature One – в модерен вариант на крепост – неизползваема ракетна база; Melt Festival - край изоставени мини. Но асоциацията на повечето от нас за истинско лятно парти е свързана с море, красиви хора, коктейли, уиндсърф, кайт, 24-часа музика...

Sozopol Fest на плажа в "Градина" запълва точно тази липса в пейзажа от летни събития, правейки още една крачка към статута на хаус и фънки фестивал от световна величина.

Както казва Майкъл Флеминг от Tri-O-Five, който ще бъде водещ на фестивала – "Няма значение дали ще е July Morning, Коледа или Великден – важна е енергията на хората, събрали се да създадат нещо красиво и да се забавляват заедно!"

Предстоят 36 часа нонстоп соул, денс, фънк, афробийт, хаус, диско, лаундж и ню джаз на плажа.

Enjoy!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички