Марина Драгомирецкая и Вили Славчева: New Jazz Genaration


Марина Драгомирецкая и Вили Славчева: New Jazz Genaration

6529

Марина Драгомирецкая и Вили Славчева ще се изявят в рамките на популярната поредица New Jazz Genaration.

Концертът на възпитаничките на училището за джаз певци D Stars е в Студио 5 от 21 часа утре, 12 април.

Даниела Станкова е вокален педагог на изпълнителките. Чувственият алт и магнетично присъствие на Марина бързо печели публиката. Тя работи с музиканти като Венцислав Благоев, Теодор Петков - Тото, Тони Златанов, Митко Шанов, Виктор Бенев, Тодор Бакърджиев, Емил Пехливанов, Васил Хаджигрудев и други, с които има концерти и звукозаписни сесии.

Представя България на международен фестивал в Черна гора през 2010, където печели награда за най-добра интерпретация. Джазът е любимия й стил. Притежава невероятно чувство за импровизация и експериментира с различни формации и стилове, като ги пречупва през усещането си за джаз. Участва в проектите Младите в джаза, дует At Ease – вокал и китара.

Богатството на гласа на Вили Славчева се формира от заниманията й с оперно, поп и джаз пеене. Класическата музика изгражда нейната вокална техника, а джазът – чувствеността в изпълнението. Участва в множество концерти, телевизионни предавания и звукозаписи. Стиловете, в които интерпретира, са блус, соул и джаз. Работила е с Венцислав Благоев, Виктор Бенев, Теодор Петков - Тото, Тодор Бакърджиев. Също е част от проекта Младите в джаза.

Марина и Вили ще пеят в съпровод на Атанас Хаджиев (саксофон), Теодор ПетковТото (пиано), Васил Хаджигрудев (контрабас) и Виктор Бенев (ударни).

Билети - на касата в Студио 5 и онлайн на:

www.eventim.bg

www.ticketsbg.com

www.ticketstream.bg

www.ticketpro.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички