Музика от неосъзнатото в Картини от една изложба


Музика от неосъзнатото в Картини от една изложба

4280

Албумът "Музика от неосъзнатото - Мълнията ражда живот", част 1, ще прозвучи в предаването "Картини от една изложба" по програма "Хоризонт" на БНР в събота, 26 май.

"Тази музика е енергия. Тази музика е информация. Тази музика е емоция! Чуйте я, за да откриете света на подсъзнанието! Вашият, нашият свят. Светът на възможностите. Чуйте духът на народа „ди ли“, от тропота на чийто копита сме тръгнали, за да видите. Чуйте нестинарките, издигнали вярата и себе си над горещите въглени, за да почувствате. Чуйте гайдата, отлетяла нейде в космоса да дири разумен живот, за да усетите. И природата – уникалното, дарено от Бога място, на което сме се родили. За да ни бъде!”

Ето така Николай Иванов-ОМ, когото знаем с широкия му кръг на интереси и изяви, отразява впечатленията си в търсенето на духовните си ориентири, породени от книгата "Подсъзнанието може всичко" на John Kehoe.
 
…През 1975 Kehoe се оттегля да живее в горите, за да може в продължение на три години, прекарани в уединение, да изучава и размишлява върху вътрешните механизми на работа на човешкото подсъзнание. Черпейки информация от най-различни научни и духовни източници, а също опирайки се на собствени наблюдения, John Kehoe разработва програма за развитието на силата на мисълта.

Негови са думите: "Съзнанието твори действителността, а Вие творите съзнанието", припомня Сергей Шишов, водещ на предаването за концептуални албуми "Картини от една изложба".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички