ОМ като трио с нова програма в Студио 5


ОМ като трио с нова програма в Студио 5

4342

След интензивната и с многобройни участия извън страната ни 2013, Николай Иванов събира арт-формация ОМ за концерт пред родните меломани.

Събитието е в столичния клуб Студио 5 от 19.00 ч. на 22 януари, сряда.

Мултиинструменталистът ще представи абсолютно нова програма и формат, който ще бъде водещ в музикалните му търсения през 2014 – ОМ в трио акустичен проект (с изключение баса на Марио).

Проектът ще се изяви в състав: Николай Иванов - пиано,акустична китара, вокал; Марио Иванов – бас  и Петър Тодоров – джембе,тарамбука, перкусия.

Обичайният електронен саунд, характерен за езотеричната музика на ОМ, е заменен с фино акустично музициране, в което се вплитат инспирации от джаз, фолклор, мантри и традиционни песни. Микс, основан на импровизацията.

Това са пиеси, чиято цел е да водят навътре към нашите дълбоки и пластове и да носят хармония, пояснява Иванов, който през изминалите 12 месеца славно концертира както в чужбина (Германия, Австрия, Палестина, Йордания, Норвегия, Унгария, Хърватска), така и у нас - в София, Русе, Пловдив, Троян, Хасково, Созопол и други.

Вход за Студио 5: 10 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички