Орлин Павлов, Люси и Къци номинирани за изгонване от ВИП Брадър


Орлин Павлов, Люси и Къци номинирани за изгонване от ВИП Брадър

5015

Най-много гласове за излизане от Къщата в последното издание на ВИП Брадър (VIP Brother) събра Къци Вацаров, който за пореден път обедини участниците  срещу себе си.

След като отборът й победи в елиминационната игра, Камелия получи привилегията да бъде глава на Къщата в последната седмица на риалитито. Нейната приятелка Люси Дяковска е автоматично номинирана за изгонване като капитан на изгубилия отбор.

Играта, в която Люси и Камелия за първи път се изправиха една срещу друга, бе в ефира на Нова ТВ снощи. Отборите трябваше да отговарят на въпроси в играта, която е кръг от "Аз обичам България". На гости в Къщата бе водещата на предаването Евелина Павлова, която задаваше на двата отбора въпроси, на които те трябваше да отговорят в рамките на пет минути. Победител бе синият отбор с капитан Камелия. Като глава на Къщата тя номинира еднолично Орлин Павлов, макар че първоначално определи Фънки с мотива, че иска той и Люси да се изправят един срещу друг.

Камелия даде имунитет за изгонване на Никол.

По време на живото предаване следващия понеделник, 12 ноември, Къщата ще напусне един от така номинираните. На 14 ноември, сряда, шоуто ще напуснат още двама. Оставащите петима съквартиранти ще се борят за победа на финала в събота, 17 ноември.

Гости в студиото да коментират номинациите на живо бяха Влади Въргала, Антония Петрова, Мариана Попова и водещият Иван Христов.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички