Петър Салчев фронт на Акага за концерта им в Пловдив


Петър Салчев фронт на Акага за концерта им в Пловдив

5664

Музикантите от фюжън бенд Акага ще представят новото си видео в компанията на журналисти и приятели днес.

След кратка творческа пауза формацията се завръща с "Време за море". Песента е с характерното за банда звучене, но съчетано с модерния бийт, дело на Борислав Бояджиев, познат като DJ Борче. Той е спомогнал и за високото качество на звукозаписа в "Монте Студио". В унисон с настроението на песента е и видеото, заснето на морския бряг от режисьора Васил Стефанов преди 10 дни.

Самите музиканти са продуценти на кадрите, заснети като рекламна фотосесия на газираната безалкохолна напитка "Море". Тя е пакетирана в класически буркан за туршия и основното й съдържание е много морско и лятно настроение. Модели във фотосесията са две прекрасни млади момичета от Варна и пианистът на групата Калин Петров.

Част от сюжета (на снимката) се вихри в столичния клуб Adi’s Cook & Book – мястото, където Акага са поканили медии и приятели за неговата официална премиер и където ще разкажат повече за предстоящия им концерт в Пловдив на 15 юни.

По идея на вокалиста Петър Салчев тази дата ще е специална за Акага и пловдивските им фенове, защото с нея ще отбележат 20-годишнината от формирането на първоначалния състав на групата. Сцената на летния театър в града ще събере хиляди меломание на юбилейния концерт.

Програмата му включва най-големите хитове на Акага, изпълнение на Петър Салчев, акомпанирани от групата, и първото представяне пред публика на най-новата песен на бенда – "Време за море".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички