Почитат покойния бард Георги Минчев със специална концертна вечер


Почитат покойния бард Георги Минчев със специална концертна вечер

4738

Концертна вечер, посветена на творчеството на Георги Минчев, ще се състои в столичния клуб "Строежа" от 21.00 ч. на 22 март.

Сред основните участници в трибюта Милена Славова, Валди Тотев в акомпанимент на цигуларката Дими Димитрова и Камен Кацата. А Васко Кръпаката събира Подуене Блус бенд - което си е цяло събитие! То ще стартира с акустични изпълнения на Боби Косатката, известен като фронтмен на алтърнатив групата Der Hunds.

В  близо двучасовия сет намират място песни на покойния бард като като "Бяла тишина", "Снегът на спомена", "Сребърни ята", "Музикантска съдба", "История с китара", "Блажени години", "Мързелив бирен ден", "Бира, секс и рокендрол", "Гадже бонбон", "Сам на бара", "Нека се обичаме", "Няма любов" и много други от репертоара на Патриарха на българския рок-ен-рол и блус.

Събитието, което е с подкрепата на "Каменица" и Ballantine's, ще даде начало на 12-седмична лайв кампания в клуба всеки четвъртък.

Билети за трибюта на Георги Минчев се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 6 лв. в предварителна продажба и 7 лв. на самата дата и на място.

Част от касите - "Строежа", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-тел", "Мултирама", "Ориндж", TBI Credit, бар "Петък".

Виж Васко Кръпката - "История с китара", кавър на Гошо Минчев, на живо от "Строежа", 3 ноември 2011:

http://www.youtube.com/watch?v=EwLuUOcp8po

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички