Sarah Mace с акустичен рецитал в Студио 5


Sarah Mace с акустичен рецитал в Студио 5

4545

Македонската изпълнителка Sarah Mace ще се представи с акустичен концерт в популярния столичен клуб Студио 5 на 16 юни, неделя.

Събитието започва в 20.30 ч.

Публиката ще чуе и види уникална симбиоза от поп, джаз и класическа музика, изпълнена със звуци от арфа, китара, пиано, саксофон и перкусии. Заедно със Сара на сцената ще бъдат Ива Христовска - китара и вокали, Стефан Здравески от Македония - саксофон, Мартин Марков - пиано, Даниел Тодоров - китара, Стилян Славков - барабани и Александър Бахнов - пиано.

Сара Костадиновска, истинското име на Sarah Mace, е студентка четвърти курс в Нов Български Университет. Учи арфа в класа на проф. Малина Христова, пеене в класа на Камелия Тодорова и композиция в класа на проф. Стефан Драгостинов. През последните две години печели много отличия.

Тя отвоюва първа награда на конкурса "Борис Христов" с произведението за арфа и баритон "Петро льо, Петровленко", национален приз "Чуждестранен студент на годината" на Република България, както и втора награда на международен конкурс по композиция "Млади виртуози" с произведение за соло цигулка "Triple Confession".

Видео:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151654847177372

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички