Серенада за Хилда Казасян в България търси талант


Серенада за Хилда Казасян в България търси талант

3878

В десети епизод на "България търси талант", който ще бъде излъчен по bTV от 21.00 ч. днес, Магърдич Халваджиян ще даде най-голямото "да" във втория сезон на шоуто.

Маги ще даде и най-голямото "не" на участник, който се престраши да атакува сцената на предаването. Серенада за Хилда Казасян, най-бързият танцьор и първият в историята на шоуто имитатор на Слави Трифонов ще са само част от изненадите за журито и публиката довечера.

Приятните емоции започнаха още с първия участник  - 10-годишната Лидия от Бургас, която с гласа си постигна това, което стотици други не успяха. Тя получи най-голямото "да", което Маги е давал на участник във втория сезон на шоуто. Какво изпълни Лидия и как реагира Маги, зрителите ще научат по-късно днес.

В този епизод журито ще се запознае и с нова музикална техника. Тя се нарича "пльокане" и представлява бийтбокс, който се прави с ръце. Ефектът от изпълнението на дует Почивка от Гошо (на снимката), състоящо се от двамата студенти от Стара Загора, пък принуди Хилда да признае, че никога не й е било толкова смешно. Забавно беше и изпълнението на най-бързия танцьор, който се развихри на сцената в стил "електро кючек". Какво представлява този стил, успя да разгадае само Алекс Раева (и то с доста усилия).

"България търси талант" сe превърна в сцена и на неочаквани любовни обяснения. Няколко двойки засвидетелстваха чувствата си от сцената, а самата Хилда получи серенада от Иван Анастасов. В отговор софиянецът отнесе червена роза от чаровната дама в журито.  

И за финал – най-голямото "не" на Маги бе дадено на един необикновен талант. Светломир от София заслужи искрените усмивки на журито и публиката в залата с умението си "да говори и да приказва". С умения да имитира и то не кого да е, а Слави Трифонов, се престраши да се яви пред журито 29-годишният Младен.

Дали хлебарят от София ще си спечели прозвището "новият Слави", ще стане от 21.00 ч. по bTV днес. 

Всички номера, поставени на сцената на шоуто - на:

talаnt.btv.bg

а пълните епизоди - на:

voyo.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички